Underbar konsert!

Hallå! Kom hem klockan 1 inatt, gick direkt och la mig. Kunde knappt komma
upp ur sängen imorse.. Så himla trött! Men i alla fall så var konserten så JÄVLA bra. Hon är så himla bäst! Kvällen blev så grym. Fredag idag, har varit i skolan som vanligt. Vi hade faktiskt rätt så roliga lektioner dom två sista! Man kan ju inte direkt säga att vädret är på topp.. Åååh!! Vill utomlands. Just nu sitter jag ute i vardagsrummet med mami och kollar på något konstigt program, och så väntar vi på pappa som ska komma hem med pizza vilken sekund som helst. Mums! Ikväll blir det en lugn kväll, Skilda Världar hela kvällen. Underbart! Ha en toppen fredag.


LADY GAGA!


Miss my tvilling!

Kom hem från övningskörningen runt 9, gick bara bra! Försökte lära mig att packa i parkeringsrutor. Men det är så otroligt läskigt.. Menmen! Sen jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt. Skola imorgon igen, snart helg. Faktiskt så har den här veckan gått riktigt snabbt enligt mig! Ser framemot imorgon kväll. Ska bli galet kul! Hihi.Det får ni veta mera om imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Skilda Världar. Godnatt!
Jag älskar dig.



Ut och övningsköra!

Haft en helt okej dag i skolan. Inte lika ont i huvudet som igår i alla fall. Hade bara sån jädrans panik imorse. Fick stressa som en gris, men som tur så är bussen precis utanför mig. Så det är himla bra! Fick slänga i mig en macka på vägen, men som tur så hann jag ta en macka i skolan också, innan vi började! Sen har dagen varit som vanligt. Fick sluta en halvtimme tidigare än vanligt. Super! Nu väntar jag och mamma tills pappa kommer hem med lite käk, sen ska vi iväg och köpa en ny mobil till mamsen. Sen ska jag övningsköra lite! Wihoo. Hörs!
Hon som får mig alltid att må bra. Jag älskar dig min ekorre!






Godmorgon! Imorse hade jag en halvtimme på mig att både äta frukost och fixa mig innan bussen gick.. Lite smått panik! Mitt huvud var
mycket bättre imorse. Så det kändes super! Sitter just nu på en föreläsning om barn! Intressant. Har lunch om en timme, sen svenska, sen idrott. Sen slutar jag! Wiho. Hörs efter skolan! Ha en toppen dag.


Ont ont ont!


Ligger i sängen och tröstäter med Vindruvor och Nutella. Har så himla ont i mitt huvud just nu. Har en alvendon framför mig, så jag hoppas det blir bra snart! Ska försöka somna ganska så tidigt! För klarar inte av att vara en hel dag i en stor skola, med min huvudvärk. Det fungerar inte! Så godnatt.

Migrän!


Vet faktiskt inte varför jag la upp en bild med ''tummen upp'' just nu vill jag bara lägga ut en bild med '' tummen ner'' men nu var det bara den här bilden jag hade att erbjuda.
Hallå! Haft en helt okej dag i skolan. Men mycket att försöka få in i mitt lilla huvud. När jag kom hem från skolan runt 2 tiden, så fick jag värsta migränen.. Again! Nu känner jag mig lite yr och illamående.. Menmen! Har precis slängt i mig lite middag, och väntar bara på att Sara ska komma förbi här! Sen ska vi gå en sväng till min bebis träning! Får se hur länge jag egentligen orkar det. Mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. Vi hörs!


Forget your worries, tomorrow will be new.

Mötte Erica i Västra skogen runt 7 tiden, så hoppade vi på samma tåg! Så åkte vi in till stan, tog en fika på Espresso House, och bara pratade om allt möjligt! Super mysigt. Sen kom jag hem runt 9 tiden. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen försöka lägga mig så tidigt som möjligt. Hoppas ni har haft en bra kväll. Vi hörs mera imorgon! Godnatt.

Espresso house


Måndag

Hallå! Dagen började så dåligt det går. Mamma väckte mig halv7, sen skulle hon iväg till läkaren.. Och jag satte på tvn för att inte somna om. Men självklart ska jag göra det! Som tur så ringde min bebis mig runt halv8, så jag hade en halvtimme på mig innan jag skulle ta bussen. Hann i alla fall slänga i mig en macka! Sen fick vi även frukost första halvtimmen. Sen hade vi information om vårat program, vad vi ska läsa osv. Sen efter lunch hade vi våran första mattelektion. Vi fick en mattediagnos, sen fick vi gå hem! Gick väl hyfsat bra. Slutade halv2, åkte direkt hem, kollade på Skilda Världar, och somnade i någon timme. Vaknade för en stund sen! Ska snart käka lite middag, och sen klockan 7 ska jag möta Erica i stan för en liten fika! Det var ett tag sen. Vi hörs!
Tittut pudding!

Up for a new school day.

Har legat och kollat på Skilda Världar, exakt hela kvällen. Det kan inte bli bättre! Bara två skivor kvar. Sen är det bara att vänta tills nästa månad, då nästa box ska köpas! Skola imorgon, nu börjar ''riktiga'' veckan.. Med lektioner, vilket suger. Jaja! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Skilda Världar tills jag somnar. Planerna imorgon är att träffa Erica efter skolan, i alla fall vad vi har bestämt! Vi hörs.
Sådär död känner jag mig just nu.

Min helg!

Ibland blir jag galen på blogg.se. Allt jag skrev, RADERADES. Men hej på er! Min bloggning har varit usel, jag vet. Men jag har inte riktigt haft tid. Nu orkar jag inte skriva om allt, så jag skriver bara lite snabbt vad jag har gjort under helgen!

I fredags så slutade jag runt 12, super! Sen åkte jag hem till min underbara! Var med honom i några timmar. Sen gick jag hem, duschade och sånt! Sen runt 8 tiden, så gick jag hem till Pontus igen! Självklart så ska jag alltid somna i hans säng, så det blev någon timme. Sen blir jag väckt av honom, och han hade tänt ljus i vardagsrummet, och fixat fram lite godsaker! Världens bästa. Sen somnade vi inte så sent, för vi skulle upp på lördagen ganska så tidigt, för hans lillasyster hade innebandy match, och tyvärr så förlorade dom. Menmen! Sen hade dom en match halv5, men vi skippade den och blev skjutsade hem, och bara tog det lugnt tills min lilla Ekorre kom runt 6 tiden till Pontus! Resten kvällen så kollade vi på någon '' Liza Marklund'' film! Sen satt vi resten av kvällen och bara pratade. Mina FAVORITER!

Idag så vaknade vi 8.. För att Pontus skulle ha fotbolls match i Skarpnäck. Dom vann första matchen med 5-0. Duktiga killar! Sen andra matchen vet jag inte riktigt hur det gick.. Var inte så inne i matchen.. Jag och Sara fick stå och bli dygnblöta, men som tur så hade vi paraply som skydd. Sen innan halva matchen hade gått så självklart ska Pontus skada sig. Klumpig som han är, så sparkar han sin ena fot på stolpen av fotbolls målet. KLANT med stora bokstäver. Så den lilla plutten fick inte spela mer av matchen! Stackarn. Så nu har han super ont i foten! Sen fick jag och hans pappa bära honom till hans bil, i spöregnet. Så nu står mitt hår åt alla håll, lockigt som jag inte vet vad. Så ska snart hoppa in i duschen, ska bara få i mig lite käk, sen blir det Skilda Världar hela kvällen. Passar perfekt en sån här dag + att det är ändå söndag! Nu är jag i alla fall hemma, men vi hörs senare!


Går inte att rotera bilden. Men här står lilla Sara i regnet!


Hahahaha. Inte bra med vita byxor.

Underbara Morfar!


Världens bästa Morfar, jag saknar dig.

Kom hem från Kista för ett litet tag sen.
Mötte Hanna vid bussarna ungefär runt 6 tiden, sen köpte hon 4 par skor, sen gick vi och käkade på Burger King, och sen satt vi och pratade i några timmar. Sen åkte vi hemåt. Super trevlig kväll! Kände när jag gick av tåget att jag kunde knappt stå på mina egna ben, och att jag skulle ramla ihop på gatan.. Nu är jag i alla fall hemma, och ska lägga mig och kolla på Skilda Världar, och sen försöka somna tidigt. Börjar halv 9 imorgon, och det är fredag imorgon! Wiiiiho. Men vi hörs lite senare!

Torsdag.. SNART FREDAG!

Hallå! Hade ju sovmorgon imorse som ni redan vet, sen samlades vi lite snabbt och sen klockan 11 skulle vi käka lunch? Precis alla blev helt förvånade.. Dom flesta hade ju nästan precis ätit frukost. Men det gjorde ingenting för mig, det blev ju pannkakor. Hihi! Sen hade vi en lektion, och då skulle vi skriva på lite papper osv. Sen halv1 fick vi gå hem, underbart! Sen berättade ''Peter'' våran mentor, att ingen på hela skolan slutar efter 3. Bara om man har hemspråk, och våra lärare har berättat att vi slutar ungefär halv2 varenda dag. Helt sjukt! Bättre än i 9an. I grundskolan var ALLT bara jobbigt, man ville bara bort därifrån. Men nu pluggar man till något man vill bli, och det blir mycket roligare! Sen jag kom hem runt 1, har jag bara degat framför Skilda Världar, och nu väntar jag på ett samtal ifrån Hanna, för om någon timme ska vi åka in till Kista eller Stan! Inte riktigt bestämt ännu. Hoppas ni har haft en toppen dag. Vi hörs!

Saknar dig världens bästa.

Sovmorgon

Godmorgon på er! Det var så himla härligt att få sova ut. Känns inte som jag har gjort det på väldigt länge! Vaknade för en halvtimme sen, har precis slängt i mig lite frukost och nu sitter jag i mjukisar kläder, och ska strax börja fixa mig lite smått. Tar bussen som går 10.11! Idag har jag ingen aning om vad som händer i skolan, alla 2or och 3or kommer tillbaka. Så nu kommer det inte vara lika mindre folk! Menmen. Jag är faktiskt riktigt nöjd med mitt gymnasium, och klassen verkar ganska så grym hittils! Det har ju bara gått 4 dagar sen jag började. Vi hörs efter skolan!
 

You Only Live Once


Onsdag


DU kommer alltid att betyda allra mest för mig.
Hallå! Dålig uppdatering. Men jag har inte riktigt haft tid. Hade i alla fall en bra dag i skolan. Började kvart över 8a, direkt när vi kom till skolan så skulle vi ta något slags foto, som hamnar på våra kort sen. Berättar mer om det senare! Sen hade vi lite olika tävlingar ute, och ena gruppen som vann fick bio biljetter. AVIS! Sen hade vi lunch, och sen klockan 12 fick vi sluta! Därefter åkte jag och en kompis ifrån klassen in till stan, shoppade litegrann, köpte äntligen min 5:de Skilda Världar box! Sen satte jag och Hanna oss på Burker King och käkade och pratade massor! Kom hem runt 3 tiden, sen somnade jag i några timmar. Försökte proppa i mig lite käk, men var så himla proppmätt efter min STORA hamburgare. Har fått tillbaka min huvudvärk igen. Har nästan inte haft någon huvudvärk under hela sommaren.. Men ska boka en tid till min sjukgymnast, känner att både min rygg och mina axlar behöver få lite massage! Nu ska jag titta på min favorit serie. Sovmorgon IMORGON till 10.45! Åh, så härligt. Vi hörs!


Duscha, och fräscha upp mig!


Kom hem vid 8 tiden. Gick super bra att övningsköra! Testade att backa in i parkerings rutor.. Läskigt var det, men det gick hyfsat bra! Sen körde vi våra gamla övningar. Innan vi åkte hem så visade pappa mig lite hur jag ska köra i trafiken, i rondeller och lite skyltar och sånt där! ååååh. Vill bara ut och köra i trafiken, men efter några gånger till, såååå!! Har legat och rensat massvis med bilder på datorn, och nu får det räcka. Min dator känns ganska så tom. Men nu ska jag ta en lång dusch, och sen försöka lägga mig så tidigt jag kan. 

För jag måste vara i skolan klockan 8.15 imorgon.. Halv 9 imorgon ska vi fotograferas för våra kort? Förstod inte riktigt vad dom pratade om. Men vi ska tydligen få ett kort, med en bild på oss, och namn där vi kan komma in överallt på skolan. För när man ska ta hissen upp så måste man använda ett kort, ja.. Som sagt, förstod inte riktigt vad dom pratade om. Men det lär jag ju märka imorgon! Sen i måndags när det var min första dag, så fotade dom även till något arbete.. Haha! Ibland HATAR jag verkligen att bli fotograferad. Jaja! Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. Vi hörs!




Brumma Brumma

Har precis slängt i mig lite käk, och nu ska jag och papsen iväg och övningsköra lite! Har ändå inget annat planerat ikväll, så det blir först lite bilövning och sen en chillkväll hemma! 

Våran riktiga sida!

 











Fått besök av min kopp!


Andra dagen avklarad!

Nu är andra dagen på gymnasiet avklarad! Från klockan 9 till 12 så hade vi lite ''lära känna lekar'' så man lär känna varandra lite bättre! Sen kom två tjejer som gick tog studenten i somras, dom kom och berättade lite saker om skolan osv! Nu sitter jag på bussen och är hemma om några minuter, då blir det Skilda Världar, det lilla jag har kvar av skivan! Sen får jag se vad som händer.


Up for a new school day.

Kom precis hem efter en super trevlig kväll med min lilla Ekorre! Vi låg halvt döda i hennes säng och hade vårat girltalk och bara slappade! Har hunnit städat undan alla mina saker i mitt rum, som min lilla buse har röjt runt. Ska lägga mig i sängen och somna till Skilda Världar. Börjar 9 imorgon! Skulle kanske träffa min tvilling efter skolan, men jag får se vad som blir planerat! Godnatt goingar.

Matkoma

Precis slängt i mig lite pizza, känner mig
som en riktigt stor gris just nu. Går över till min ekorre ett tag, vi hörs!


Med småkusinerna!

Första skoldagen avklarad. Det gick super, och min klass verkar ganska så bra hittils! Slutade runt 1, tog direkt bussen hem. Bänkade mig framför tvn ett tag, sen runt 4 gick jag och kusinerna och moster ut på en liten promenad! Ska snart käka lite pizza och sen träffa min lilla Ekorre! Imorgon är det en ny skoldag. Vi hörs senare!





Linneas tjejmiddag!

Innan Linneas tjejmiddag!



Älskade Erica!





Går inte att rotera bilderna, suck.. Men jag och min fina Linnea!

My favorit!


My soulmate!


Mina babes!






Imorgon gäller det!


Hemma nu!

Hallå! Har försökt bloggat från mobilen hela dagen, men blogg.se appen ville inte fungera. Men i alla fall, så har jag precis kommit hem från en grym tjejkväll hemma hos Linnea! God mat, god efterätt, och massa godsaker och bäst sällskap! Kvällen blev verkligen jätte lyckad. Åkte till Julia vid 3 tiden, sen fixade hon mitt hår osv. Sen var jag hos Linnea till 5, därefter så fixade vi med maten och lite sånt! Sen runt 7 kom resten av gänget! Nu är jag i alla fall hemma, och nu ska lägga mig i sängen efter den här underbara kvällen, ska sätta på Skilda Världar tills jag somnar. Godnatt! 

Film mys

Myser med min lilla Julia, och så spelas "LOL" på datorn! Asgrym film. Ha en fortsatt bra fredag!


Kista Galleria

Med världens bästa Bullis!


3 veckor på Ametisten avklarad!

Har ändå trivts väldigt bra här. Super snäll personal och gamlingar är hur goa som helst! Så i September så hoppas jag att jag får mina efterlängtande pengar. Börjar gymnasiet på måndag, nervöst.. Äntligen helg nu! Vi hörs.


Brum brum brum

Hallo! Slutade jobbet halv4 idag, självklart var det strålande sol på dagen.. Sen just NÄR jag skulle sluta jobbet, så började det ösregna som aldrig förr.. Blev helt dygnsur, med mina shorts och min jeansjacka. Jaja! Jag och mamsen gick ner till centrum en snabbis, fixade lite små grejor tills jag ska börja skolan, sen hittade jag några klädesplagg och ett par jeans! Sen blev vi hämtade av pappa och vi åkte till City Gross i Bromma, där mamma skulle storhandla, så medans hon gjorde det så övningskörde jag och pappa lite smått. Gick super! Sen visade jag mamma vad jag fått lära mig under dom här tre gångerna jag har kört. Hon var mega stolt, hihi! :')) Längtar bara tills jag får köra i trafiken! Och längtar ännu mera tills jag blir 18. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen fixa lite fruktsallad och bänka mig framför Skilda Världar. Imorgon är det min sista dag på jobbet också, super skönt! Hoppas eran torsdag har varit super. Hör av mig!
Tjockar i mig sista av glassen.

Kom hem runt 10 tiden, helt slut i hela kroppen. Varken cyklat eller tränat på över 4 månader, detta är inte bra! Jag och Sara ska börja köra igång med våra cykelturer så ofta vi kan, sen börjar gymma när skolan börjar igen! Nu ligger jag i sängen och degar framför datorn, ska snart hoppa in i duschen, sen blir det sista skivan av Skilda Världar. Imorgon ska jag och mamsen ner till centrum ett tag, sen ska jag och pappa övningsköra lite! Vi hörs mera imorgon. Hoppas ni har haft en toppen onsdag, för det har jag haft!


Cykeltur med min ekorre

Hallå! Har spenderat en hel dag på jobbet, fått lite gjort i alla fall. Efter jobbet möttes jag och Sara vid centrum, och sen gick vi till Turkosen, för hon hade läkartid där klockan 4, dom spolade hennes öron, så nu får vi hoppas att hon hör lite bättre! Sara gick för en liten stund sen, jag ska bara slänga i mig lite mat, sen ska vi ta våra cyklar och ta en liten Cykeltur runt Solna! Förra sommaren gjorde vi exakt samma sak, och hamnade tillslut i Kista.. Haha! Får se vart vi hamnar den här gången. Hör av mig!


I miss you!

Min allra bästavän.


Monday

Kom hem runt 4! Nästan ätit upp hela min Polly påse på någon timme, som jag fick av pappsen imorse. Tjockis det är precis vad jag är! Heheh. Haft en helt okej dag på jobbet, fast för lite att göra. Sitter nästan hela dagarna och gör för det mesta ingenting, känns lite sådär.. Menmen! Pengar får jag i alla fall. Exakt en vecka kvar till skolan börjar igen. Det här sommarlovet har gått alldelse för fort! Nu börjar verkligheten. Men det skönaste är att jag har minst en kvart till skolan, kan inte bli bättre! Nu ska jag fixa lite fruktsallad och lägga mig och kolla på Skilda Världar! Mååååste köpa nästa box när jag får pengar, har bara en skiva kvar av 4:de säsongen! Paaanik. Vi hörs!



Världens bästa pappa!

Pappa kom precis hem ifrån Finland, och han hade hängt en "Polly" påse på min dörr när jag vaknade, super gulligt! Världens bästa pappa. Sista jobb veckan nu, sen slipper jag det! Börjar om en timme. Ha en super bra måndag!


Gamla tider!














































Svensk sommar


Grattis världens bästa pappa!

Det gick ju inte alls bra med mitt ''uppehåll''. Hehe! Men tänkte bara säga att jag har världens underbaraste pappa, och han fyller 51 år idag! Wiiihooo. Jag älskar dig, du är bäst!♥

Ajjjjjjjj

:(


Tjäna lite cash!

Börjar 9 imorgon, gäsp.. Men det blir nog en ganska bra dag ändå. Nu ska jag sova, så jag orkar upp senare. Vi hörs!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_50170cc39606ee1667000028.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_50170cc39606ee1667000028.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_50170cd7e087c34c00000150.jpg" class="image">


RSS 2.0