Sunday!


Nellie och Nora, gullungar!

FETT COL.


Trööööötttt liten plutt.

Hej på er.
Hade ingen tid för att uppdatera igår. Träffade tvillingarna och min kusin igår, hur kul som helst! Super längesen jag träffade dom! Vi käkade lite middag och bara umgicks. Sen runt 8 igårkväll så gick jag över till Sara, blev ännu en natt med världens underbaraste vän! Vi kollade på film, eller nja. Rättaresagt hon kollade på någon film, och jag sov nästan hela kvällen. Hade så himla ont i huvudet!

Sen var jag tvungen att kliva upp 09.00 imorse.. Skulle möta Pontus mamma och hans syster utanför dom klockan halv 12! Sen åkte vi till Uppsala och träffade min pojke! Vi åkte först till skopunkten, kollade runt där, sen blev jag och Pontus skjutsade till Gränby centrum. Där vi satte oss på ett cafee och fikade och bara pratade! Äntligen får jag träffa honom på fredag igen. Kom hem runt 4 tiden. Har för det mesta degat hela dagen och umgåtts med tvillingarna och min familj! Jag och pappa åkte precis till båten och lämnade min kusin och tvillingarna vid båten! För ikväll åker dom tillbaka till Finland. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, snart börjar X-Factor! Och om en vecka börjar SOLSIDAN! åååå, längtar! Nu ska jag gosa ner mig min favorit filt. Hoppas ni har haft en toppen helg! Hör av mig.

Saturday!



Hej på er! Hade en super trevlig kväll igår. Däckad ganska så tidigt i Saras säng! Imorse så vaknade vi runt 11, sen dess har vi bara käkat frukost och tagit det lugnt! Kom precis hem, nu skulle Sara och hennes mamma åka iväg till Saras morbror och fira honom, för han fyller år idag! Så nu har jag nästan precis kommit hem, och ska snart slänga i mig lite pannkakor och sen hoppa in i duschen! Senare när min kusin och hennes barn kommer hem ifrån Husby badet, så ska jag umgås lite med dom, käka middag och sen så sover jag över hos Saris igen! Ha en toppen lördag. Hörs!

Hemmakväll hos min Ekorre!


Godkväll människor! Äntligen fredag. Sitter hemma hos Sara med hennes syster, och bara tar det lugnt! Har bara så jädrans ont i magen.. Åååå (!) Vi har käkat tacos, och snackat en massa! Var i skolan idag som alla andra dagar, fick veta att vi har skolfoto på måndag också.. Inget jag ser framemot! Vi har även fått gäster från Finland, och dom har två tvillingar som är ungefär 4 år! Super söta. Ska hem en sväng imorgon och träffa dem! Ligger i soffan med världens skönaste filt! Snart ska vi kolla på Cockpit. Kommer nog somna vilken sekund som helst. Usch, vad den här dagen har varit lång! Väntar även på ett samtal från min underbara pojke! Vi hörs.

3 månader♥

Jag älskar dig världens bästa pojkvän!

Wonderful night with my soulmate!


Hade en super bra kväll med min underbara Bullis! Vi käkade super god mat, och pratade och pratade! Min lilla gris! Direkt när jag kom hem så kände jag att jag inte skulle behöva mat på en vecka.. Min mage var helt överfull med både mat och glass! Mår illaaaa.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova!


Iväg till Kista!

Nu bär det av till Kista och möta min lilla Bullis! Efter massor med girltalk och god mat, så måste jag hem och plugga! Buhu. Vi hörs!


Mitt ute på landet!

 


Hej på er. Har precis kommit till Tekniska Högskolan ifrån långt ute på landet. Hade tid hos min sjukgymnast i Vallentuna klockan 4! Så nu är jag nästan hemma, och hinner bara vara hemma i någon timme! Sen ska jag iväg till Kista och käka middag med min bästa Julia! Ha en grym kväll. Hörs!


Seg onsdag!

Nu är mitt arbete äntligen klart. Känner mig yr och vill bara sova. Ligger just nu ganska så död i sängen och lyssnar på musik på min lilla högtalare! Ska snart sätta på Svensson Svensson på tvn, och bara ta det lugnt tills jag ska sova! Den här dagen har varit jobbig och super seg. Så det ska bli hur skönt som helst att bara gå och lägga sig, och sova några timmar! Jag vill ha fredag... Godnatt!


Ingen körning!

Hej på er. Skolan gick faktiskt hyfsat snabbt idag! När jag stod och väntade på bussen, så såg jag min och Pontus fiende! Var ju bara tvungen att ringa upp honom, att det finns så idiotiska personer i denna lilla värld! Nog om det. Slutade halv 2 som alltid, åkte hem, kollade på X-Factor som jag missade igår. Sen har jag bara tagit det lugnt, käkat middag och kollat på Svensson Svensson! Pratade med Saris för ett tag sen, och det blir inte att övningsköra. För dåligt väder! Grejen var att jag och Sara pratade igår, och hon och hennes mamma hade hittat ett jättebra ställe där man kunde övningsköra, så meningen var att dom skulle visa mig och pappa vart det låg, och så skulle vi övningsköra lite också! Men nepp. Så blev det inte! Ååå, blir så förbannad på vädret.. Jaja! Nu ligger jag halvt död i min säng, och gör iprincip ingenting! Ska börja skriva om '' Spanskasjukan'' som ska vara inlämnad imorgon! Hoppas ni har haft en toppen onsdag. Hör av mig later!

Onsdag (!)


Godmorgon! Har just nu "lärande och utveckling" har lunch om 50 minuter.. Döööhungrig! Igår så träffade jag min Saris! Vi satt först hemma hos henne i några timmar och pratade om massor! Sen gick vi hem till mig och bara tog det lugnt, hon sov även hos mig från igår till idag! Sen ikväll ska vi ut och övningsköra tillsammans! Efter skolan så måste jag sitta hemma med massor med plugg. Blääää! Vi hörs!

GET TO KNOW ME

Namn: Camilla Österlund, kallas Milla!

Ålder: 16

Längd: 1.62

Skostorlek: 37-3

Bor:  Stockholm!

Gör just nu: Ligger och degar i min säng och äter massa onyttigheter, och kollar på Svensson Svensson!

Vad är du rädd för: Att förlora det viktigaste i mitt liv.

Det bästa minnet: Helt klart, USA! 

När grät du senast: Igår. 

När skrattade du senast: I söndags! Haha..

Vem pratade du med senast i telefonen: My boy!

Vem ringde dig senast: Pontussss!

Vem åt du mat med sist: Forever alone imorse.. Haha!

Vem sov du hos sist: Hos min pojke!

Vem sov hos dig sist: Mitt hjärta!

Vad var du rädd för när du var liten: Spökhus, och det är jag fortfarande.. Haha! 

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Idrottlärare. Men det har ändrats helt nu!

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Massvis med gånger. 

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag skulle operera min mage.. Värsta smärtan jag har varit med om! 

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: När jag träffade Pontus!.

Något som gjort dig riktigt förbannad: Falska människor.

Vad finns oftast i din handväska: Plånbok, nycklar, kläder, pennor, tuggumipaket!

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, och det skulle jag aldrig någonsin heller prova.

Har du piercing eller tatuering: Nej, inte ännu! Men snart så ska jag ta navelpiercing.

Vem litar du mest på i hela världen: Mina närmaste vänner, och min familj!

Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 sen tar det stopp (!)

Trivs du i ditt gymnasium: Yes, eller helt okej! Men jag har super bra lärare som ställer upp för en! 


Sjukling!

Jag saknar dig min lilla Ekorre!
Hej på er. Har inte uppdaterat sen i lördags såg jag nu, förlåt för det! I lördags så sov jag över hos min underbara pojke! Sen på söndagen så började hans första fotbollsmatch klockan 9.. Så vi var tvunga att åka hemifrån honom runt 8 (!) Dom förlorade första matchen. Sen skulle dom spela ännu en till match, men det blev inte riktigt så. Sen kom jag hem runt 3 tiden! Hela den dagen så tog jag bara det lugnt, kollade på tv och sov för det mesta. 

Var i skolan som vanligt igår. Hade en förjävlig dag.. Huvudvärk och mådde allmänt bajs. Igår somnade jag direkt när jag kom hem från skolan, vaknade klockan 6, då maten var klar! Gick och la mig igen, kollade på X- Factor i några minuter, sov hela kvällen och vaknade klockan 4 på morgonen.. och kunde inte somna om förrens 5! Ååå, vad galen jag blir på min huvudvärk (!!!).. Blev väckt klockan 7, kunde knappt kolla, var yr i hela huvudet, och mitt huvud dunkade ända till Kina. typ! Det blev alltså ingen skola för mig idag. Har sovit iprincip hela dagen, nu är min huvudvärk lite bättre. Men har fortfrande väldigt ont! Nu ska jag ta något och äta, sen ladda ner några filmer och sen sova! Ville bara informera er att jag inte mår bra förtillfället.


Maria Montazami!

Hej på er. Blev väckt redan vid halv 10 imorse, för direkt då skulle mina kusiner och min moster åka hem till Eskilstuna igen! Haft en underbar vecka med småttingarna och min lilla moster! Sen åkte jag, Sanna, och Marcus till kista! Vi gick för det mesta runt, sen hittade jag ett par skor och en tröja! Sen såg vi även Maria Montazami från Svenska Hollywood fruarna. Så härlig tjej! Sen så har Expert ska gått i konkurs så pappa passade på att handla några saker! Det blev en stor högtalare till iPhone plus en liten och lite andra saker! Wiho. Nu är vi hemma, och ska snart käka tacos! Mummaaaaa! Senare ska Sanna och Marcus till Nacka, och jag går till Pontus och sover över där! Sen blir det upp tidigt imorgon, för han har fotbolls match! Ha en toppen lördag så hörs vi.
 

Jensen's Bofhus

Sitter och äter super god lunch i Kista med Sanna och Marcus!


Finally Friday!

Hej på er. ÄNTLIGEN helg! Var faktiskt på rätt så bra humör hela dagen, tills något annat förstörde allting. Jajaaa! Hade hälsopedagogik prov om '' Kriser''! Gick väldigt bra, fick höra av min lärare att jag fick ett C. Så jag är ganska så nöjd! Mitt första prov i gymnasiet, alla mina andra prov i grundskolan gick åt skogen. Har verkligen insett vilken skillnad det är på grundskolan och gymnasiet. Nu tycker man det är kul med vissa lektioner, för det är så himla intressant plus att man är intresserad av ämnet. Menmen! Kom hem runt 2, sen dess har jag bara tagit det lugnt och sovit i några timmar. Fortfarande lika trött som jag var när jag gick och la mig. Nu ska jag iväg till graven med mamma och moster! Sen ska vi käka pizza, mums! Sen blir det myskväll med familjen, och sen kommer även Sanna och Marcus förbi! Mina favoriter. Ni får ha en toppen bra fredag, så hörs vi!

Hälsoplugg!

Hej på er. Hade tid hos sjukgymnasten i Vallentuna klockan 4, som ni redan vet. Usch vad jag hatar att åka den vägen! Så långt och så jobbigt. Plus att blåa linjen är avstängd också.. Så måste byta i Fridhemsplan, blää. Bara SÅ komplicerat..! Det gick bra hos henne, bara att jag har otroligt ont i både nacke och rygg. Men ska även till henne samma dag och samma tid nästa vecka. Men tyvärr så måste jag åka tåg ännu en gång. Men har mamma LOVAT mig att skjutsa mig varenda gång jag ska dit, utom nästa vecka. Så det är super skönt! Under kvällen så har jag försökt få in fyra ''kriser'' i mitt huvud, har nämlingen prov på det imorgon. Sen har jag umgåts med kusinerna och familjen! Imorgon ska jag troligen Julia komma hit senare på kvällen när mina kusiner har åkt hem, så ska vi ha en liten kväll. Bara hon och jag! Majsigt. Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga innan jag somnar, vi hörs!

Världens bästa!









Jag älskar dig enormt mycket, min underbara!

Hälsopedogogikens historia

Har just nu Historia, slutar halv 2. Ska snabbt hem och käka lite, sen klockan 4 ska jag vara hos min sjukgymnast och få lite massage! Sen har jag även massvis med plugg som jag måste ta tag i ikväll. Vi hörs!


Inbakade flätor



Haft en lugn kväll. Hade precis en Uno match mot mamma och moster, lilla jag vann tillslut! Fick även två inbakade flätor av min bästa moster för inte så längesen! Hörde att moster och mins kusiner stannar tills på Fredag! Sååå härligt. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på Svensson Svensson och sen försöka så snart som möjligt. Kom knappt upp ur sängen imorse. Illaaaa! Höra imorgon. Nattiiiiii!

Tidig onsdag!


Hej på er. Ibland är mina lärare bara för bäst! Halva klassen fick sluta redan vid 12. Åååå vad glad jag blev! När jag satt och väntade på bussen, så kommer Emma ut från ''Trosa bussen'' hihi! Saknat henne ubermycket. Så vi satt och pratade ett tag tills min buss kom! Sen åkte jag hem, kollade på lite inspelade program, och sen har jag ätit choklad puddig med mamma och småttningarna! Mums. Klockan 16.11 ska jag ta bussen mot Huvudsta centrum, för har tid hos vårdcentralen! Ska hämta ut ett recept. Sen ska jag ta det lugnt resten av kvällen, plugga, och umgås med moster och kusinerna innan dom åker hem imorgon! Nu ska jag fixa lite saker innan jag ska gå ut till bussen. Vi hörs!


Mina små pluttisar!

Ååååå. Jag tror att jag smäller av. Syskonkärlek!

Jag har bara för söta kusiner!
Hej förresten. Just nu gör jag inte så värst mycket. Tar det lugnt! Skulle hoppat in i duschen för över en timme sen, men det blev inte riktigt så! Somnade i soffan istället, som vanligt. Så vaknade inte för så längesen! Imorgon är det ännu en dag i skolan, trist.. Har ganska så mycket i skolan just nu. Så jag får passa mig att jag inte glömmer min bettskena någon natt, för då blir det PROBLEM. Måste försöka vara i skolan så mycket som möjligt nu när det ganska så mycket i skolan, avskyr verkligen att komma efter. Det jobbigaste jag vet! Hanna stackarn var nästan borta hela  veckan förra veckan, utom torsdag. Nu har hon även varit borta både måndag och tisdag och även kommer hon vara hemma imorgon. Hoppas hon blir frisk snart! Saaaaknar henne. Nu ska jag försöka hoppa in i duschen, sen lägga mig och kolla på X-Factor som jag missade, och sen vänta tills min underbara pojke ringer. Vi hörs imorgon, natti!

Vanlig tråkig Tisdag!


Hello. Igår så var jag barnvakt med lilla Emelie i några timmar. Sen tog jag bara det lugnt hela kvällen! Var i skolan idag som vanligt, sen åkte jag hem direkt efter skolan, fixade mosters hår. För hon och Börje åkte iväg till Slussen för ungefär en timme sen, dom ska åka Birka Paradise, och fira Börjes mamma som blir 70 idag! Grattis. Så jag och mamma ska vara barnvakt hela kvällen och så kommer moster hem imorgon runt 5 på eftermiddagen! Nu ska jag hjälpa mamma med maten, sen umgås med småttingarna hela kvällen tills dom ska sova. Ha en fortsatt bra kväll! Vi hörs.


Barnvakt åt lilla Emelie!

Sitter barnvakt åt min lilla sötnöt, medans dom andra är iväg! Vi hörs.


Karolinska Sjukhuset

Hej på er! Fick sluta halv 1 idag, eftersom att jag och mamma skulle till Karolinska! Tog först några prover och nu har jag precis pratat med min läkare, står just nu och väntar på bussen påväg hem! Sen ska jag ta det lugnt hela dagen och vara barnvakt. Vi hörs!


HAHA!

Herrejösses vad jag garvade när jag och pappa åkte förbi det här stället!


Helt slut!

Blev hämtad med bil ifrån Julia för ungefär 20 minuter sen. Nu ligger jag hemma och är rätt så död. Jag och Julia sprang ett varv runt Lötsjön! Nu ska sätta mig i vardagsrummet och umgås med mamma och moster, och sen försöka sova så tidigt som möjligt! Ny vecka imorgon. Likamed - Skola. SUCK!


Söndag

Hej på er. Hade en super bra kväll går. Jag och Julia bakade kladdkaka, och käkade på pizzerian, och sen satt på balkongen hela kvällen med min pojkvän och bara pratade och hade det så bra! Idag vaknade jag och Pontus runt halv 11, så det var bara att rusa upp från sängen, sen efter 11 kom min moster och mina kusiner! Har umgåtts med dom hela dagen, och vi kom precis hem ifrån en liten promenad! Nu ska vi snart fika,och käka det sista av kladdkaka från igår och även äta någon supergod paj moster har gjort! Ikväll ska jag och Julia springa några varv runt Lötsjön! Inte tränat på över 4 månader, får se hur det går. Vi hörs!


Update från Bullis och Milla!


Nu ska vi baka, och sen gå ut och äta liteeee mat! Sen blir det balkonghäng hela kvällen. Hörs!

Lördag!


Hej på er. Gick till Pontus igår runt 9 tiden, vi bara tog det lugnt och somnade runt 1! Andre (hans kompis) och min bästa BROR! Vi ringde honom runt 11 precis när vi hade vaknat, så var Andre redan påväg mot Pontus. SÅ det var bara att rusa upp från sängen och käka frukost och sen runt 12 kom Andre dit! Vi satt på balkongen och bara pratade, mina härliga grabbar! Klockan 3 drog jag mig hemåt, sitter och väntar på Julia! Hon är nog här vilken sekund som helst! Vi ska ta och baka, käka pizza och ha våran lilla tjejkväll tillsammans! Sen ikväll kommer Pontus förbi, han ska sova över här inatt! Nu ska jag vänta tills Jullebulle kommer, sen hoppa in i duschen! Ha en toppen lördag.

Jag älskar dig!

 
Godkväll. Känner mig halvt bra just nu. Var i skolan som vanligt, tidigare idag hade jag ett långt samtal med min mentor, angående igår. Nu har min mentor lovat mig en massa saker. Så jag hoppas att han håller det! Jaja. Kom hem runt klockan 2 från skolan, la mig direkt i soffan och kollade på en film med mamma! Somnade nästa på direkten på soffan till klockan 5.. Jisses vad trött jag var! Huvudvärk hade jag också. Har hunnit käkat lite middag sen jag vaknade, och nu ska jag tvätta mitt hår lite snabbt. Orkar inte ställa mig i duschen! Senare ska jag gå över till min pojkvän, umgås med han och hans familj och sover även över där inatt! Nu har jag inte så mycket mer att säga, bara att vädret gör mig på så JÄVLA dåligt humör. Ha en toppen kväll! Vi hörs.

FRIDAY


Godmorgon! Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Sitter i köket och käkar macka med Nutella! åååh, överdrivet gott! Ska ta bussen som går 80.03, så ska ta och fixas det sista innan jag måste rusa! Fredag idag, wiiihooo! Ha en toppen dag!


En dag med min lilla piggy!

Haha. Guuud så söt min lilla gris!

Haaallå! Min dag har varit väldigt upp och ner. Vilka människor det finns egentligen.. Jag förstår verkligen inte hur folk kan vara så idiotiska.. USCH. fy på dem! Slutade halv 2, jag och Hanna stannade kvar i skolan och pratade i någon timme. Så himla skönt att få prata ut! Sen åkte jag hemåt, och sen runt halv5 mötte jag min lilla Julia vid Solna station, och så åkte vi vidare till Sollentuna, och kollade runt i lite affärer och sen käkade super god mat! Sen åkte vi hem till mig, och hon hjälpte mig med en uppgift. Sen satt vi bara och pratade och hade det super! För ungefär en halvtimme sen så följde jag med henne till tåget. Ska ringa Hanna en snabbis, och sen lägga mig i sängen och kolla på Svensson S. Hoppas ni har haft en bra torsdag! Imorgon är det FREDAG, och då får jag äntligen träffa min efterlängtande pojkvän!! Vi hörs goingar.
 

Jag saknar dig redan..

Halloj! Hade en rätt okej dag i skolan, slutade halv 2! Åkte hem och var hemma i ungefär två timmar, sen klockan 4 mötte jag min tvilling vid Liljeholmen! Vi åt på Mcd. Satt och pratade om allt från himmel och jord. Min underbara vän! Sen var hon tvungen att åka hemåt.. Buuuuhu!! Nu sitter jag i sängen med Sara och vi gör inte så värst mycket, bara tar det lugnt! Imorgon ska jag träffa min Bullis, så det ska bli super! Längesen jag träffade
min glädjespridare! Vi hörs senare.


Hejdå världens bästa!

:'(


Ibland önskar man bara att man var liten igen.


Ojj.. Liten basket tjej för några år sen! Över två år sen jag slutade nu. Efter 8 års spelande, så saknar jag det!

Haallå! Hade en helt okej dag i skolan. Bara att jag hade huvudvärk hela dagen.. Usch! Nu är det mycket bättre. Efter jag hade slutat så åkte jag hem en snabbis, och sen åkte jag in till stan och träffade min saknade Freja! Valborg var nog sist vi sågs. Så underbar tjej! Vi satt på Espresso House vid T-Centralen och bara pratade om  allt från himmel och jord! Kom hem runt 8 tiden, sen dess har jag bara käkat lite middag, och tagit det lugnt! Ska strax hoppa in i duschen. Sen blir det Svensson hela kvällen! Imorgon ska jag träffa min tvilling efter hon har slutat, så det blir super! Vi hörs.


Tisdag

Godmorgon! Sitter i skolan med världens jobbigaste huvudvärk. Ååh! Har engelska om några minuter. Jag vill hem och sova! Efter skolan ska jag åka in till stan och ta en fika med Freja! Vi hörs.


Måndag måndag måndag

Hallå! Har haft en helt okej dag. Fast saknade min lilla Hanna i skolan! Pluttisen var hemma och var sjuk. Stackarn! Behövde stanna kvar en timme efter skolan och fixa ett arbete! Inte alls bra när man är sjuk, och missar massor. Det är det värsta! Men som tur så har jag världens snällaste lärare som alltid ställer upp! När jag satt på bussen påväg hem, så sitter min lilla mamma där! Haha. Så fick sällskap hem i alla fall! Nu sitter jag i mitt rum och gör nästan ingenting. Väntar på lite mat, är super hungrig! Sen ikväll blir det bara att ta det lugnt, och även kolla på X-Factor som började igår! Ungefär som Idol, riktigt bra program hittils! Vi hörs.



My day - goodnight!

Har helt glömt bort att berätta om min dag. I alla fall så åkte vi från Emma runt 10 tiden igår, sen skjutsade mamma och pappa mig till Pontus! Så sov över där över natten. Super mysigt! Sen idag har vi inte gjort alls mycket, jag har sovit för det mesta. Så himla trött nu för tiden! Gick hem ungefär vid 3 tiden, sen resten av dagen har jag bara tagit det lugnt! Söndag= Slappdag! Imorgon är det ännu en ny vecka. Nu hoppas jag att min förskylning är helt borta, så jag slipper missa massor! Nu ska jag ta en snabb dusch, och sen lägga mig och kolla på Svensson S, och sen sova! Hoppas eran söndag har varit toppen. Vi hörs!



Bilder från igår!












Jag älskar dig min allra bästavän!









Ja.. Strumpor kan man ju också använda!


Igår så körde nästan jag och Emma 100 mil. Wiiiho!!


Våran sista kvällsrunda blev med mjukisbyxor och tjocktröja och vinterjackor.




Med världens bästa!

Hej på er! Kom till min lilla tvilling runt 2 tiden! Sen fikade vi, och sen åkte vi ut med hennes moppe i några timmar! Åkte runt hela vagnhärad, och bara hade det hur bra som helst! När vi var påväg hem från Trosa så började det spöregnade.. Så vi blev HELT dygnblöta! Nu sitter vi i mjukisar och myser och bara pratar! Våra pappor är iväg och köper pizza! Standard för våra familjer. Ni får ha en toppen kväll för det kommer jag att ha! Vi hörs.

Hosthost

Jag hatar verkligen att tappa rösten. Värsta jag vet! Ligger i sängen och försöker dricka världens äckligaste te.. Annars kommer min hals aldrig bli bra! Och så är Svensson Svensson på tvn. Ville bara informera er det! Godnatt


Jag älskar dig min favorit!


Hej på er! Hade en jätte bra kväll igår. Blev hemma ännu en dag från skolan idag. Tvingade mig själv att dricka te och honung.. Jag spydde nästan! Så äckligt.. Men nu är min hals mycket bättre! Kan i alla fall prata, men är bara väldigt hes. Jaja! Så idag har jag bara spenderat dagen hemma, framför film! Inte för så längesen så kom min syster och hennes pojkvän upp från Linköping! Saknat dom massor♥

Just nu sitter vi vardagsrummet och bara pratar och äter lite onyttigheter! Imorgon ska Sanna och Marcus iväg till Marcus mamma som fyllde år igår, grattis! Så dom ska dit imorgon på en liten fest! Jag, och mamma, och pappa ska iväg till min älskade Emma! Vara där under dagen. Får äntligen träffa min efterlängtande tvilling! Vi har inte setts sen Göteborg. Så jag får se vad vi hittar på! Sen blir det väl våran '' standard familjemiddag'' ! När min och Emmas familjer ses så blir det alltid pizza till middag! Vi har alltid käkat det varenda gång vi har träffats. Haha! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen umgås med familjen resten av kvällen. Ha en grym kväll allesammans!

Hes!

Låter som en kille. Haha!!


Iväg till Jakobsberg!

Blev inte att jag träffade Elin av någon konstig anledning. Åker istället till Jakobsberg och blir hämtad av pappa, och så åker vi till mormor en snabbis, käkar lite middag där och sen åker vi och övningskör lite! Äntligen. Hörs!
Inga kommentarer på denna bild. Smickrad! Haha..



Jag kommer aldrig låta dig se mig svag, så jag gråter bara i regnet.

Hallo. Slutade redan vid halv 1 idag. Hade sällskap med Hanna en bit! Kom hem för en timme sen. Väntar bara tills Elin slutar, så ska vi mötas någonstans i stan! Vi ska ta en fika, och bara prata och så ska jag få tillbaks mina två Skilda Världar boxar! Sen när pappa har slutat jobbet, så ska vi åka till mormor i Jakobsberg, pappa skulle hjälpa henne med hennes hemtelefon. Sen ska vi iväg och övningsköra ett tag. Ser blir det en hemmakväll! Ska försöka få tag på Elin nu, men vi hörs!
Vår humor är bara för grym. HAHA! Äntligen får jag träffa dig i helgen, saknar dig mitt mongo!



Om mig själv!


13 HAR DU:
Ett förhållande: Japp
En bästavän: Ja det har jag.
Haft ett seriöst förhållande: Nja.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej!
Blivit kär vid första ögonkastet: Yes!
Fått ditt hjärta krossat: Ja, tyvärr.
Haft ett one night stand: Nej
Skrikit åt en lärare: Tror inte det
Sagt något och sedan ångrat dig: Ja, massvis med gånger.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja, det tror jag.
Några smycken som kostar över 1000: Nej, tror inte det.
Snusat: Nej, never.
Rökt: Nevernevernever.

12 DAGENS:
Klädsel: Tröja, mjukisbyxor!
Smink: Inget.
Frisyr: Bulle!
Låt: Ingen speciell.
Vill ha: Min pojke här!
Drog: Min tv!
Saknad: Min älskling!
Köp: Inget alls.
Humör: Ganska såglad.
Godis: Choklad.
Tanke när du såg dig själv i spegeln imorse: Äcklig, sjuk, svettig. Haha..
Dagens vän: Forever alone. haha!

11 FÖRSTA
Bästa vän: Emma Åsberg!
Bil:
Någon gammal skruttig bild som mina föräldrar köpte när jag var liten..
Kärlek: -
Förhållande: -
Husdjur: Inga!
Semester: USA RESAN!
Jobb: Äldreboende.
Piercing: Öronen.
Konsert: Lady Gaga!
Fylla: Ingen.

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: Hanna!
Personen som du kramade: Mamma!
Personen som ringde dig: Älskling!
Personen som du ringde: Mamma!
Personen som du sa '' jag älskar dig'' till: Min pojke!
Alkoholdrycken: Ingen.
Bilfärd: Minns inte!
Filmen du såg: Jag saknar dig.
Gången du grät: Igår.
Måltiden: Pommes och chicken nuggets.

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Njaaaa.
Våga hoppa bungyjump: Neeeej!
Dejta någon med väldigt många tatueringar: Naaa.
Kalla dig själv lycklig: JA!
Hellre ta bilden än vara med på den: Yes!
Kunna gråta över en kille: Ja.
Kunna gråta över en tjej: Ja.
Ljuga för någon: Nej, inte om jag måste.
Kunna springa 50 mil: Nej. orkar inte ens 1 mil. Haha..

8 VAD:
Gör du nu: Pratar med världens bästa!
Ska du göra imorgon: Först skolan och sen träffa Elin. Ja nu vet ni vad jag ska göra imorgon!
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Har ingen aning.
Har du med dig in på bion: Olika varje gång.
Är det för färg på dina byxor: Mina mjukisar är just nu blåa!
Är det för väder hos dig just nu: Kallt, och mörkt.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Personligheten.
Skulle du göra om du vann på lotto: Åka utomlands.

7 SAKAR DU HAR PÅ DIG JUST NU:
1. En stickad tröja
2. Trosor
3. Strumpor
4. Mjukisar
5. En ring
6. Tofs i håret.
7. Armband

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Ibland.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17 bast
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Naj, tror inte det!
Använder du huvtröjor: Ibland.
Vill du just nu ha några tatueringar elle piercingar: Piercingar i naveln. 
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Samma kön!

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång.
Sommar eller vinter: Sommar!
Vilken ålder har varit bäst hittils: Har ingen aning.
Sova på sida, mage eller rygg: Sida!
Kramar eller kyssar:

4 JAG GILLAR:
1. Att shoppa
2. Pontus ♥
3. Mina vänner
4. Att resa

3 JAG GILLAR INTE:
1. Stress
2. Att bli sårad
3. Skolan

2 VAL:
Hemmakväll eller utgång: Hemmakväll
Sola eller bada: Båda!

1 (3) JAG ÄLSKAR:
Min familj, min pojkvän,mina vänner!

 

Ingen ordning på lilla mig.


Har gått och varit döhungrig i flera timmar. Tror jag käkade sist för 7 timmar sen.. När jag väl åt någonting så var det runt 12. Det är verkligen ingen ordning när inte mamma är hemma. Hon åkte tidigt imorse till min moster i Eskilstuna och ska stanna där till Fredag. Och pappa är inte heller hemma just nu. Helt ensam. Tills på fredag så blir det bara jag och pappsen hemma! Då lär det bli Mc' donalds mat varje dag. Haha.. Har glömt att berätta att det blev ingen skola för mig idag heller. Min hals gjorde så himla ont i imorse och min röst var katastrof. Så idag har jag bara kollat på film iprincip hela dagen och försökt bli frisk! Blir i alla fall skola för mig imorgon.  Nu ska jag titta på Svensson S. Vi hörs!


For more than a year ago then i was here. Take me back, please!



















Forever alone.

Går runt helt ensam i min lilla lägenhet. Mamma och pappa är på föräldrarmöte i min skola. Så jag ska försöka slänga i mig lite mat, sen ladda ner massvis med filmer och bara försöka bli frisk! Ha en toppen måndag. Så hörs vi!


Sick sick sick.

Haalloj! Blev ingen skola för mig idag. Börjar bli riktigt sjuk. Ont i halsen, förskyld, lock för öronen, och super ont i huvudet. Varför just nu.. Ååååh!! Har inte sovit något alls i natt. Bara hostat. Ska sätta på Svensosn Svensson och fixa något att käka, och försöka bli frisk till imorgon! Vi hörs.



Lady Gaga






Egentligen så har jag inte gillat Lady Gaga så värst mycket. Några låtar har väl varit helt okej. Men när jag väl såg henne LIVE, så var det helt annat. Hon är så mycket bättre i verkligheten, det blev som en chock. Även fast hon är stjärna, så verkar hon en super charmig tjej. Hon sa så otroligt fina saker under konserten, och hon tog även upp tre tjejer på scenen! Först en tjej som grät grät grät som fick komma upp på scenen med henne under en låt, och sen i slutet så fick två tjejer komma upp och dansa och sjunga tillsammans med henne till den sista låten! Så urgulligt. Verkligen en lyckad kväll! Vill bara berätta för er att hon är grym. 


Sjukling.

Stack iväg till Sara igår runt 9 tiden. Vi gick ner till vidioaffären och köpte hem lite godsaker, laddade ner Stuart! Första filmen. Hihi! :') Sen tog vi bara det lugnt och pratade massvis. Sen vaknade vi runt 12, vaknade med världens jobbigaste huvudvärk, förskyld, och ont i halsen! Jippi. Eller!?.. Gick hem ganska så tidigt, la mig i sängen och kollade på sista skivan av Skilda V. Blev nästan precis klar med sista skivan. Mitt liv går ju under.. Ååååh!! Så nu ska jag ladda ner Stuart 2 :')) Sen kasta i mig halstabletter. Min hals gör så himla ont! Så ikväll blir det bara att försöka bli frisk och kolla på film, och försöka lägga mig så tidigt som möjligt. Måste verkligen försöka orka mig upp för skolan imorgon! För imorgon börjar det viktiga. Vi hörs senare!



Min andra halva!

Att veta att du bor flera mil ifrån mig, är det värsta som finns. Har växt upp med dig sen jag var en liten pluttis, sen nu när du inte är här när jag går och lägger mig, inte när jag vaknar, får aldrig skratta med dig som förr, kan inte göra våra sjuka saker vi har gjort med varandra, som förut. du får mig att må så himla bra. Jag är så himla glad att du är min storasyster. Min förebild, jag både saknar dig så himla mycket och älskar dig över hela mitt hjärta!


Boring



Ditt fullständiganamn? 

Camilla Marina Österlund

  

Är du allergisk mot något? 

Nepp.

  

Brukar du skratta för dig själv? 

Haha, ja tyvärr! 

  

Är du beroende av något? 

Mobilen!

  

Vad står det på ditt senaste inkomna sms? 

Inget ni behöver veta!

  

Vad har du för mobiloperatör? 

Tele 2!

  

Brukar du googla? 

Ja.

  

Har du varit kär någon gång? 

Japp!

  

  

Har du kysst någon den senaste veckan? 

Yes!

Hur svarar du i telefon? 

Beror på vem det är, annars bara ''Hallå''.

Vem ringde dig senast? 

Min bebis!

  

Hur många kuddar har du i sängen? 

3.

  

Brukar du komma i tid? 

Oftast!

  

Mår du bra? 

Ja, helt okej. 

  

När blev du fotad senast? 

Minns inte.

  

Hur känner du dig nu? 

Riktigt seg i huvudet.

  

Är du smart? 

Haha, nja.

  

Hade du en bra kväll igår? 

Helt okej.

  

Vad dricker du helst till frukost? 

Jucie.

  

Är du blyg? 

Haha ja..

  

Vad gör du imorgon? 

Sovaaaa, och umgås med min lilla Ekorris!

  

Vad är det värsta du vet? 

Att bli sårad, och falska människor.

  

Vill du gifta dig? 

Yes, tror jag i alla fall.

  

Gillar du att dansa? 

Halvt.

  

Tycker du om sushi? 

Noooo. FY!

  

Bor dina föräldrar tillsammans? 

Yes.

  

Senaste låten du lyssna på? 

Alina Devecerski - Ikväll skiter jag i allt

  

Vem ringer du när du är ledsen? 

Min ekore eller min pojkvän.

  

Din bästa tid i livet?

Vad skulle du behöva nu? 
Min pojke här.

  

Gillar du någon just nu? 

Ja, superdupermycket. 

  

Gillar någon dig just nu? 

Yes, i alla fall vad han har sagt! hehe.

  

Vill du vara singel i sommar? 

Sommaren är ju typ slut. Så nej!

  

Hur lång är du? 

1,64 cm.

  

Tycker du om din längd? 

Nej, vill LÄNGRE.

  

Din jobbigaste tid i livet? 

4 år sen.


Din bästa tid i livet? 

2010.2012.


1 September

Hello. Hade en ganska så lugn kväll igår, satt inne på mitt rum hela kvällen. Kollade på film och bara sov. Var så himla trött efter den här skolveckan. Och började få super ont i halsen igår och min röst var som en kråka. Usch! Imorse så kunde jag knappt prata, halsen bara gjorde ondare och ondare. Det är nog vädret.. Fyyyy! Men nu är det lite bättre efter några timmars sömn under dagen. Så idag har jag absolut gjort någonting! Faktiskt riktigt skönt. Käkade precis min lunch. Blev sen frukost för min del! Så jag vet inte om jag kommer orka någon middag, men det ska bli kött med pommes. Så jag tror jag får ner lite. Hehe! Ska snart hoppa in i duschen, piggna till och fräscha till mig! Sen går jag över till Sara, det behövs! Så himla tråkigt att bara vara hemma! Så det ska bli himla mysigt, sover även över där! Men nu ska jag inte slösa min tid framför datorn något mer, vi hörs!
Loveeeeee you.



RSS 2.0