Första jobbdagen avklarad!

Hallo. Nu är min första dag på jobbet avklarad, dock vägrade jag nästan kliva upp ur sängen imorse.Fy vad jobbigt det var. Blev inte alls mycket sömn i natt! Men jag ska inte klaga.. Jobbar i tre veckor, och slutar på en fredag, och sen på måndagen börjar jag skolan. Greeeat. Menmen! Dom som inte vet vad jag jobbar med, så är det äldreboende. Bor 10 minuter ifrån arbetsplatsen, så det är väldigt najs! Personalen är super snälla, så det är supersuper! Har i alla fall precis slängt i mig en stor fet pizza. Herrejösses vad jag ska träna när skolan börjar!!! Inte tränat på över 4 månader.. Paniiiik! Ligger i min säng med matkoma och väntar på ett samtal från min lilla Saris! Vi hörs. 

Göteborg 2012

Var i Göteborg från söndag-onsdag som dom flesta har sätt. Haft 4 underbara dagar med min underbara vän. Varit på Liseberg i två dagar i sträck, och en dag i stan! Super mysigt. Tänkte dela med mig av lite bilder!












































































Ullared

Sitter i bilen med nackaspärr. Kan knappt röra huvudet. Blev en riktig hård smäll när jag körde Gokart igår, jevlaaaar vad ont det gör! Men snart är vi i alla fall framme vid Ullared, då blir det lite shopping, sen hem till Stockholm, sen ikväll ska jag sova över hos min Ekorre! Bye


Sista dagen

Efter en dag i stan med Gokart, och massa mat och vandring runt Göteborg, så ska jag och Emma åka in till Liseberg för sista gången, sen imorgon blir det en sväng till Ullared och sen hem till Solna igen! Nu ska jag njuta sista dagen här. Ha det toppen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec57f9606ee74d90000b8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec57f9606ee74d90000b8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec57fe087c35498000045.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec57fe087c35498000045.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec583e087c3380e0000e2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec583e087c3380e0000e2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec583e087c323080001a6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec583e087c323080001a6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec5c99606ee0611000047.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3580178/images/2012/pic_500ec5c99606ee0f93000010.jpg" class="image">


Gokart


Scandic hotell

Hellå! Kom till Göteborg runt 4 tiden, och sen dess har vi käkat middag, sen har jag och Emma tagit ett dopp i polen, sen har vi tagit det lugnt på hotell rummet. Kom precis till hotell rummet och nu ska vi ner och bara gå runt, imorgon blir det Liseberg!! Hör av mig. Ha en super bra söndag!


Göteeeeeborg nu

Hallååå! Uppdatering har varit lite upp och ner, men jag har haft världens bästa dagar. Om en timme börjar bilen rulla mot Göteborg! Döööölängtar verkligen. Synd bara att min syster är kvar i Linköping. Saaaaknar dig!! Men jag kommer ha det super bra med min underbara Emma där! Har ingen aning om hur mycket internet det kommer finnas där, rätt så dålig täckning. Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan! HEMMA IGEN PÅ ONSDAG. Sen på måndag börjar jag jobba, och sen börjar skolan. SÅ NU SKA JAG NJUTA AV MITT SOMMARLOV! Bye Stockholm.

Nattkäk med Ekorren


Åh.. Så random vän!!

Äkta min och Emmas humor, så grym! Hahahah.. Ligger och asgarvar för mig själv!


Första körningen avklarad!


Godmorgon! Vaknade för en timme sen ungefär, har precis slängt i mig lite frukost. Ska snart hoppa in i duschen, kolla på sista skivan av Skilda Världar, sen vänta tills lilla Saris kommer hem. Ska kanske följa med pappa och jobba ikväll, vi får se! Nu ska jag få tag i Sara. Vi hörs.


Lastbil

Hallålålå! Kom precis innan för dörren. Har kollat på min favorit serie iprincip hela dagen.. Bara två skivor kvar av hela boxen, och det är 5 skivor totalt. Jag kommer få panik när jag inte har något att kolla på. Om ni inte har sätt Skilda Världar, så säger jag bara en sak. Spring till närmaste affär och köp första boxen, ni kommer bli lika beroende som jag. Det kan jag lova er! I alla fall, runt 5 tiden kom pappa och hämtade mig med lastbilen, och vi åkte till Norrtälje, för han skulle hämta några tidningar och sen åkte vi till Årsta för att lämna tidningarna där. Och det tog några timmar, nu ligger jag i sängen och ska börja titta på näst sista skivan av Skilda Världar, sen är det bara att köpa alla boxar! Jag ska ha alla 12. Sådeså!! Nu ska jag sätta på mig min otroligt sköna Onepiece! Vi hörs.
Även fast vi har umgåtts två veckor i rad nu, så saknar dig så himla mycket. Nu inser jag verkligen hur JÄVLA mycket du betyder för mig, jag skulle helt ärligt inte klara mig utan dig. Du är vän jag alltid kommer att behöva, min andra halva. Jag älskar dig♥

Svensk sommar

Nu ska jag fixa iordning jordgubbar och glass och sätta mig och kolla på Solsidan. Jag vill UTOMLANDS! Stockholm suger.


Tjena! Kvällen igår var super mysig med världens bästa familj. Idag har det inte hänt något speciellt, har tagit det lugnt för det mesta. Tittat klart på första skivan av Skilda Världar, kan inte sluta kolla.. Men nu måste jag vänta på Elin som kommer och sover över här imorgon, för då ska vi kolla på hela boxen! Bådas favorit serie. Wiiho! Ligger halvt död i sängen och gör iprincip ingenting, men det är ju söndag och det är en chill dag för mig. Bara en vecka kvar till Göteborg med min bästa tvilling, dör av längtan!! Sanna åker hem till Linköping ikväll, buuuuuhu!! Kommer sakna henne lika mycket som alltid. Men nu ska jag fixa lite i mitt rum om jag ens orkar upp från min underbart sköna säng, hajjdå!


New York bowling - Heron City

Har haft en hel dag med familjen, super mysigt! Nu ska vi käka grillat, sen blir det balkonghäng hela kvällen! Hör av mig senare.

 


Fågeldansen

Lilla jag visar mina talanger!




Och sen kommer Saras lilla vidio också!


Haaallååå! Känner att uppdateringen har varit rätt så dålig. Men jag har sommarlov, och det är bara lite mer än en månad kvar.. Buhuuu!! Träffade Sara runt 12, och precis när vi hade klivit av i Fridhemsplan så ringer min syster och berättar att det spöregnade ute och åskande.. Så vi skippade att åka till Grönalund som vi annars skulle ha gjort, vi åkte hem till Sara, sov i någon timme, sen gick vi ner till pizzerian och köpte oss en varsin pizza, sen tittade vi även på "Jag saknar dig" himla sorglig film. Gråter varenda gång! Nu ligger vi halvt döda i hennes soffa, och lyssnar på musik och käkar godis. Senare ska vi hem till mig, ha "skilda världar" maraton. Imorgon ska jag spendera en hel dag med familjen, för att Sanna är uppe i Stockholm, och sen på söndag åker hon tillbaka till Linköping. Nu ska jag bråka lite med Sara, haha! Vi hörs.


Vi har det bra

Vi chillar i lastbilen, pappa jobbar just nu, sen ska vi vidare mot stan! Vi hare bäst.


Dålig uppdatering!

Haft underbara dagar med Sara, har varit med henne sen i måndags. Och vi ska även umgås hela veckan! Nu ligger vi i hennes säng och degar, vi ska snart gå ner till pizzerian och köpa hem pizza! Sen mysa framför någon film, och bara chilla resten av kvällen! Sen på fredag ska jag och Sara till grönan för första gången i år, för oss båda! Så det blir hur kul som helst. Nu ska jag springa på toa, sen ska vi rulla ner mot pizzerian! Ha en toppen onsdag, så hörs vi snart! 
Min födelsedag i måndags!




Kan inte beskriva hur glad jag var när denna underbara människa plingade på dörren!!








Igår med bästa, jordgubbar med Nutella och jönssonligan på tvn!


Jag älskar dig min ekorre!

Födelsedags firande över!

Hallå! Haft en helt underbar födelsedag, den kunde inte bli bättre. Fått massor av fina presenter, super nöjd verkligen! Släkten kom runt 2, sen fikade vi, sen blev det tårta, och precis när jag hade blåst ut ljusen, så plingar det på dörren.. Hade ingen aning vem det var! Sen var det min TVILLING!! Blev helt överlycklig, så himla glad att hon kom! Världens underbaraste vän. Sen har vi varit ute på gården, spelat kubb och haft det super bra med familjen! Nu sitter jag och Emma i mitt rum och tjockar i oss godis, och har vårat lilla girltalk! Saknat henne så himla mycket, det är helt sjukt! Sanna och Marcus åkte precis tillbaka till Nacka, men Sannis kommer tillbaka på torsdag igen! Snart ska mormor och min kusin åka tillbaka till landet och Emma följer med dom, för hon bor åt samma håll. Sen ska jag iväg till Sara och sover där. Tack till min underbara familj och till min tvilling som gjorde min födelsedag till den bästa! Ni är bäst. Nu ska jag umgås med Emma, vi hörs mera imorgon!


Äntligen 16 år!

Nu får jag äntligen börja övningsköra, brumbrum! Uppdateringen kommer vara rätt så dålig, men det är sommarlov och jag fyller bara år en gång per år. Vi hörs när vi hörs!


Matkoma..

Helloo! Krigade verkligen för att komma upp imorse, och jag kom upp klockan 9 PRICK! Käkade frukost, och sen fixade mig snabbt, sen åkte vi iväg först till El-giganten en snabbis, sen åkte vi till Bromma för att kolla på när flygplanen flög upp! Sen åkte vi till Ica Maxi för att handla det sista till imorgon, och sen åkte vi till Media Markt och jag köpte två nya skal! Tack älskade pappa. Så jag kom inte hem för så längesen, har precis slängt i mig en stor pizza bit. Ligger i sängen med matkoma.. Nu sover mina två änglar! Ska fixa lite i mitt rum, kolla vad jag ska ha på mig imorgon, duscha, och umgås med familjen! Bara 5 timmar kvar tills jag blir 16. WIHOOOOO! Hör av mig senare.







Söndag - One day

Kom precis in från balkongen. Har suttit på balkongen i några timmar med världens bästa föräldrar och min urgulliga moster, spelat kort och bara suttit och pratat! Fick också precis en inbakad fläta i håret av min moster. Mamma och moster gick precis och la sig, ska gå ut och kolla innan jag går och lägger mig om pappa och Börje har däckat, det skulle inte förvåna mig! Haha.. Ny dag nu, kommer bli väckt av mamma runt halv9, sen klockan 11 ska vi iväg till Bromma och kolla när flygplanen landar och lyfter, för lilla Gustav vill gärna se det. Sen ska vi även hitta ett skal till min iphone, och sen ska vi köpa det sista till min födelsedag och sen ska jag köpa en färdig tårta från Ica Maxi, och sen ska vi även försöka gå på en promenad, det behöver jag verkligen efter allting jag har proppat i mig idag. Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på Svensson Svensson och sen ska jag försöka somna. Jag har verkligen haft en super bra dag. Jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er min underbara familj! Ni är guldvärlda allihopa

Tack världens bästa föräldrar!

Min iPhone 3 har varit paj ett tag, så jag har fått låna en kompis mobil. Sen på dagen slutade mitt sim-kort sluta fungera, så jag fick smått panik och väntade tills pappa kom hem, sen så visade jag honom, han skulle ringa tele2 efter vi hade käkat. Och sen när vi skulle käka så, började mamma och pappa och moster sjunga för mig, jag förstod ingenting. Sen låg det ett paket framför mig, och där låg det en IPhone 4S! Jag blev helt överlycklig. En liten tidig födelsedags present, mina föräldrar är för underbara! Och imorgon kommer min syster till Solna, livet kan inte bli bättre. Min familj är det bästa jag har, sen födelsedag på måndag också!


Lördag - 2 dagar kvar

Heello! Uppdatering har varit super dålig. Men jag har varken haft tid eller ork. Min moster och mina kusiner kom igår, super mysigt! och dom ska stanna tills min födelsedag. Wiiihooo! Ikväll eller imorgon kommer min efterlängtande syster upp till Stockholm, saknar henne massor! Min moster och mamma är iväg till Ikea, så jag sitter här helt ensam i min lägenhet och väntar på att dom ska komma hem, sen ska jag umgås med lilla Gustav. Har ont i huvudet, och allt snurrar. Blääää! Ska sätta mig på balkongen och ta något att käka. Vi hörs när vi hörs!
Jag saknar dig bästavän, även fast vi sågs för någon dag sen. 

Balkonghäng med bullis!

Har varit med Julia hela dagen, vi var några timmar vid nakenberget och solade, och sen cyklade vi hem till mig, käkade massa mat, och även jordgubbar med nutella! Baaaam. Sen cyklade vi till Sumpan och hämtade lilla Elvis, sen har vi suttit ute på Julias balkong och nördat oss. Super mysig kväll! Om ungefär 5 minuter så hämtar pappa mig hos min lilla gris, sen ska jag hemåt, sen träffar jag Sara direkt när jag kommer hem. Vi får se vad vi hittar på, nu måste jag skynda mig! Hoppas eran dag har varit toppen.










Julia Blomgren♥

Min lilla gris! Jag vet helt ärligt inte vart jag ska börja. Vi lärde känna varandra för lite mer än ett år sen, men det känns som jag har kännt dig flera år. Första gången vi träffades, så klickade vi två direkt. Det blev bara så! Tror jag aldrig träffat någon som jag inte har haft svårt att prata med så snabbt. Sen gick tiden och vi kom närmare och närmare. Vi två är som syskon, vi kan ibland slå varandra, kalla varandra konstiga saker som alltid syskon gör, och även prata om himmel och jord. Vi kan både vara seriösa och oseriösa. Du är som min lilla andra halva, du ställer alltid upp vad det än är. Jag är så himla glad att jag vet att jag alltid kan komma till dig om det är något. Du är sån underbar person, som jag inte kan undvika en enda sekund. Ibland kan jag tycka att du är världens konstiga person, men du vet att jag älskar dig över hela mitt hjärta. Mitt lilla hjärta! När jag är med dig så blir jag helkonstig, skämmer ut mig för folk, och är hyper. Haha.. Det är så himla kul att skämma ut dig, då tänker dom säkert hur du kan umgås med mig. Men i alla fall, det jag tänkte säga var att jag är verkligen super super super glad över att vi har kommit varandra så himla nära, du är min bff. Någon jag aldrig någonsin kommer att lämna, oavsätt! Du är en vän jag alltid kommer att behöva. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, helt ärligt. Det skulle inte fungera! En del av mig skulle försvinna.. Du är underbar och jag vill att du ska veta att jag alltid kommer att finnas här för dig, jag älskar dig dig dig dig världens bästa Julia!♥


Dagen i Karlberg + kvällen med Elvis!

Hejsan! Kom hem runt halv12 igår, jag tror att jag aldrig har cyklat så mycket på en enda dag. Haha.. Men jag mötte Julia runt 8, och vi cyklade ner till nakenberget och badade med lilla Elvis. Sen åkte vi hem till Julia i Sundbyberg, käkade super god middag, sen cyklade vi till någon fotbollsplan mitt i skogen och träffade Andre och Fabian. Super trevliga killar! Vaknade för ett tag sen, jättefint väder också. Tummen upp! Men har inget planerat idag, kanske ska ta en cykeltur med Julia ikväll igen. Får se! Nu ska jag käka lite lunch och sen får jag se vad jag ska hitta på. Skulle träffat Elin, men vi bestämde imorgon istället, ska nog gå en sväng till centrum i alla fall. Hör av mig!

Dagen igår i Karlberg.

















Kvällen med lilla Elvis!







Karlberghäng!

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Trött i hela kroppen, snurrat runt i stan, och även gått till Karlberg ännu en gång till, chillat där med min underbara Julia! Jag känner verkligen hur man utnyttjar dagen genom att gå upp tidigt, istället för att ligga hela dagarna och sova. Så nu ska jag försöka gå upp så tidigt jag orkar, så jag kan utnyttja dagarna, så länge jag har sommarlov. För sen börjar jag jobba i hela 3 veckor, och direkt efter det börjar jag skolan. Känns inte alls långt kvar! SÅ NU SKA JAG NJUTA. Nu ska jag käka lite och sen klockan 8 ska jag ta cykeln och möta Julia och vi ska cykla till Karlberg IGEN, så lilla Elvis får bada lite. (Hennes urgulliga hund) kommer bara lägga mig direkt när jag kommer hem, redan slut i benen och nu ska jag cykla.. Haha! Så räkna inte med någon uppdatering när jag kommer hem, men kanske. Nu ska jag slänga i mig lite mat, vi hörs!

Kvällen i Karlberg!










Monday

Godmorgon! Har vänt på dyginet helt, så jag har inte gått upp innan 12 sen sommarlovet började. Så det var hur jobbigt som helst att kliva upp. Men nu sitter jag och käkar lite frulle, sen ska jag även försöka slänga i mig lite lunch innan jag går. Ska till Sara innan för att hämta min jeansjacka också! Ni får ha en toppen måndag. Vi hörs när jag är hemma igen. Blogg.se appen fungerar inte så jag kan tyvärr inte mobilblogga. 

Lång cykeltur!

Hemma nu från Karlberg! Jag och Julia tog våra cyklar runt 8 hemifrån mig och cyklade ner till Karlberg, satte oss där, käkade massvis med godsaker, sen satt vi bara där och pratade och lyssnade på musik, och njöt av kvällen! Tog äntligen mitt första dopp för iår, wiiiho! Kaaallt, men nu är det gjort! Sen cyklade vi runt hela solna kändes det som, kom hem med förlamade ben. Drack vatten så jag nästan kissade på mig, kunde knappt gå, la mig bara i sängen. Nu är jag super trött, ska snart sätta på Svensson Svensson och sen försöka somna. Inte för att det kommer gå så värst bra.. Men jag ska möta Julia i stan klockan 12, och jag får verkligen inte försova mig. Så nu ska jag fixa mig för läggdags, vi hörs mera när jag har vaknat! 
BEVIS PÅ ATT JAG HAR TAGIT MITT FÖRSTA DOPP.



Väntar på Jullebulle!

Julia är påväg hit, så hon borde vara här när som helst. Jag måste bara hinna käka lite först, maten blir ju aldrig klar. Jag är döhungrig!! Men ni får ha en toppen kväll. 

1 Juli

Heeello! Uppdateringen blir väldigt dålig, men det är sommarlov och jag har annat för mig. Somnade väldigt sent idag och vaknade ändå inte så jättesent som jag brukar, men vaknade runt 1. Dagen har varit rätt så seg. Nu ska jag fräscha upp mig, och sen käka lite middag och senare ska jag möta upp Julia, och vi ska gå ner till Karlberg och spendera våran kväll där, med godsaker, och bara chilla! och jag ska även försöka ta mitt första dopp för i år, lite sen med det känner jag. Men bättre sent än aldrig! Lite information ni kanske inte är så intresserade av, jag fyller om 9 DAGAR. Wiiihoooo! Då blir det att brummaaaa. Nu måste jag rappa på, vi hörs!
Jag älskar dig lillknorr!


Nummer 4: Du och någon av det motsatta könet.

Jag och min syster's pojkvän Marcus från New York. Underbart! Han är som en storebror för mig, han ställer alltid upp vad det än är. Det är jag så otroligt tacksam över och han är världens snällaste!

Nummer 1: 5 fakta om mig själv.
Nummer 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.
Nummer 3: En viktig person i ditt liv.
Nummer 4: Du och någon av det motsatta könet.
Nummer 5: Dagens outfit.
Nummer 6: En låt som betyder mycket.
Nummer 7: 8 bekännelser.
Nummer 8: En bild på en tid du saknar.
Nummer 9: En gammal & ny bild på dig själv.
Nummer 10: En bild ifrån i somras.
Nummer 11: En bild på dig från i år och från förra året.
Nummer 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Nummer 13: Någon du inte har träffat på länge.
Nummer 14: En person du har kännt länge.
Nummer 15: En bild som får dig att le.
Nummer 16: En bild på dig och någon vuxen.
Nummer 17: En bild på dig och någon i din familj.
Nummer 18: En bild från när du var liten.
Nummer 19: En bild från en konstig tid i ditt liv.
Nummer 20: Din nuvarande profilbild på facebook.


RSS 2.0