Trött efter en bra kväll!

Haft en super bra kväll med både min familj och Carro's! Vi grillade ute, och bara chillade. Sen blev det efterätt hemma hos oss, och sen har jag och Carro suttit inne på mitt rum och kollade på några filmer, och bara pratat! Dom gick hem för ett tag sen. Carro kunde nästan inte stå på benen för hon var så trött, gullunge! Nu ska jag titta på en sista film och sen hoppa in i duschen, sen sova. Blev för för sent igår. Så nu ska jag försöka vända tillbaka dygnet på något sätt. Hoppas ni har haft en toppen kväll, hör av mig senare när jag har vaknat!
O.C tröjan på.



Didaktus, Liljeholmen till hösten!

Haallo! Blev ganska så sent igår kväll, så sov bort hela dagen. Men ska försöka vända tillbaka dygnet! Runt klockan 6 ska min familj och Caroline's familj grilla utanför mig. Kommer bli super! Var väldigt längesen jag träffade min lilla broder. Juuuuuste, jag fick veta idag att jag kom hit in på mitt förstahandsval!! Wiiiiho. Så det blir Liljeholmen till hösten! Suuuuuuuuuperglad. Så den här kvällen kan inte bli bättre. Vi hörs igen när jag är hemma! Ha en toppen fredags kväll.

Grillning

Haaallå! Har inte kunnat blogga på hela dagen pågrund av att blogg.se appen inte fungerar. Hoppas att det inte bara är jag som har problem med den! Men i alla fall, så åkte jag och Sara till västerhaninge och tillbaka, brist på att ingenting att göra. Sen åkte jag vidare till Linnea, och vi mötte Emelie och några andra tjejer vid affären och köpte massvis med saker till vår lilla grillning! En mycket lyckad kväll. Pappa kom och hämtade mig utanför Linnea, så jag var hemma runt 11. Sen dess har jag degat, ska lägga mig i sängen och sätta på mig myskläder och kolla på någon film. Imorgon kväll ska jag förmodligen sova hos Elin, om det inte blir ändrade planer. Nu ska jag chilla, vi hörs!

Mot stan!

Hellååå! Sara sov även här igår kväll också, super mysigt! Men jag mådde inte så värst bra under kvällen, svettades, hade ont i huvudet och mådde illa, så jag somnade ganska så tidigt. Vi vaknade runt 1 idag, och jag mår bättre idag. Vilket är super skönt! Sara gick precis hem för hon skulle fixa lite saker, och jag håller på att göra mig i ordning. Sen ska vi en sväng till stan, och sen klockan 7 ikväll ska jag grilla med Linnea och några andra tjejer! Vi ska fira Emelie som fyllde 16 för några dagar sen! Så det blir super. Blogg.se appen verkar inte fungerar, så jag kan tyvärr inte mobilblogga, så det blir bara uppdatering från datorn när jag har tid. Men nu måste jag börja fixa mig, ha en toppen torsdag! 

Jag älskar dig min lilla ekorre♥









Onsdag

Hellå! Jag och Sara vaknade för någon timme sen. Vi skulle åkt till stan, men vi sket i det. Plus att vädret är ju sämst! Så vi ligger i min säng och degar, och kollar på fortsättningen av Skärgårdsdoktorn! Seg onsdag. Hör av mig senare!

Med min ekorre!

Sara kom hit för några timmar sen. Vi har bara suttit och pratat, och även skrattat så himla mycket att vi nästan har kissat på oss. Min lilla ekorre! Nu ska vi chilla i mitt rum och sen titta på Skärgårdsdoktorn tills vi somnar! Senare idag ska vi en sväng till stan, hade vi tänkt! Ha en fortsatt bra kväll. 
Jag älskar dig





Chillkväll

Har precis slängt i mig lite middag, vaknade för ett tag sen. Somnade runt 4 och vaknade nu. Vänt på dygnet helt, känner mig helt döende just nu. I alla fall så chillar jag i min säng och kollar på '' En gång i Phuket'' Sara kommer hit om några minuter, vi ska kolla på fortsättningen av Skärgårdsdoktorn och hon sover även här. Super mysigt! Ska fixa lite i mitt rum innan hon kommer, om jag ens kommer upp från sängen. Hör av mig. 

Sjukpuppa!

Hej goingar. Blev inte stan för mig idag, vaknade med världens jobbigaste huvudvärk. Kunde knappt röra mig. Det var bara att ligga på min kudde och inte röra mig. Börjar få min förskyldning tillbaka igen, suck.. Med tanke på att jag har lagt mig ganska så sent dom här senaste dagarna, så kan det beror på min huvudvärk, för lite sömn. Men det är ju lov! Ska snart gå upp och fixa något att käka, sen blir det film hela kvällen och sen ska jag försöka få tag på Sara. Behöver gå på en liten promenad, sen pratade vi igår om att vi skulle sova hos någon. Så vi får se hur det blir med den saken! Hör av mig senare.
Jag SAKNAR dig dig dig dig. Världens underbaraste!

Kommer bomba dig tills du vaknar.

Har inte hunnit duscha ännu. Stackars mig! Jag som ska upp tidigt imorgon.. Men jag fastnade i telefonen. Haha, jag ska bomba Emma med sms så hon vaknar, så hon har lika svårt att komma upp om några timmar som jag kommer att ha. Eller så missar hon tåget! Ännu bättre. Nu ska några sms skickas till henne så hon vaknar, annars ringer jag tills hon vaknar.. Fast jag skulle vara ganska så död när vi ses isåfall. Neeejj. Vad hemskt jag känner mig! Fast det är det värt. Vi hörs senare idag! Ny dag juuuuu.
Nu ska du vakna din gris! Älskar dig min lilla plutt.

Hemma efter en super bra kväll!

Kom hem runt 11. Mötte min lilla korv i Västra, och vi tog tåget mot Kista, och gick direkt och hämtade biljetterna och sen käkade Linnea på donken och vi satt bara där och pratade tills bion började, behövdes verkligen! Filmen var hur bra som helst, även väldigt rolig! Jag och Linnea fick våra skrattattacker vid vissa tillfällen. Hehe! Nu ligger jag i min säng helt döende känns det som. Ska snart hoppa in i duschen och sen försöka gå och lägga mig i skaplig tid. Jag och mamma ska vara inne i stan runt halv12, och där ska vi möta min tvilling och hennes mamma! Äntligen får jag träffa min efterlängtande pluttis. Våra mammor ska väl gå och runt och babbla som dom alltid gör, vad jag och Emma ska göra har jag ingen aning om. Något blir det väl! Vi har ju en hel del att prata om, för längesen vi sågs! Nu måste jag fixa lite saker innan jag ska hoppa in i duschen, hör av mig imorgon! Godnatt folket.



HAHA. Sötnos!


Mot Kista!

Ska möta Linnea om en kvart. Så måste halvspringa till tunnelbanan nu, vi hörs när jag kommer hem. Ha en toppen kväll allesammans!

LOL

Haaallå! Vart en ganska så seg dag. I alla fall så ska jag och min lilla korv gå på bio ikväll i Kista. Vi bestämde oss för att se filmen ''LOL'' med Miley Cyrus. Många har sagt att den är bra, så får hoppas på det! Sitter fortfarande i myskläder, ska snart börja fixa mig och sen käka lite middag och sen runt 7 ska jag möta min fina korv! Hoppas ni får en toppen kväll för det ska jag ha! Hör av mig.
Älskar dig min störda vän!

Nummer 3: En viktig person i ditt liv.

Sanna, min stora syster! Någon jag verkligen behöver i mitt liv. Jag älskar dig!


Nummer 1: 5 fakta om mig själv.
Nummer 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.
Nummer 3: En viktig person i ditt liv.
Nummer 4: Du och någon av det motsatta könet.
Nummer 5: Dagens outfit.
Nummer 6: En låt som betyder mycket.
Nummer 7: 8 bekännelser.
Nummer 8: En bild på en tid du saknar.
Nummer 9: En gammal & ny bild på dig själv.
Nummer 10: En bild ifrån i somras.
Nummer 11: En bild på dig från i år och från förra året.
Nummer 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Nummer 13: Någon du inte har träffat på länge.
Nummer 14: En person du har kännt länge.
Nummer 15: En bild som får dig att le.
Nummer 16: En bild på dig och någon vuxen.
Nummer 17: En bild på dig och någon i din familj.
Nummer 18: En bild från när du var liten.
Nummer 19: En bild från en konstig tid i ditt liv.
Nummer 20: Din nuvarande profilbild på facebook.

Nummer 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.

Emma Åsberg♥


Nummer 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.
Nummer 3: En viktig person i ditt liv.
Nummer 4: Du och någon av det motsatta könet.
Nummer 5: Dagens outfit.
Nummer 6: En låt som betyder mycket.
Nummer 7: 8 bekännelser.
Nummer 8: En bild på en tid du saknar.
Nummer 9: En gammal & ny bild på dig själv.
Nummer 10: En bild ifrån i somras.
Nummer 11: En bild på dig från i år och från förra året.
Nummer 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Nummer 13: Någon du inte har träffat på länge.
Nummer 14: En person du har kännt länge.
Nummer 15: En bild som får dig att le.
Nummer 16: En bild på dig och någon vuxen.
Nummer 17: En bild på dig och någon i din familj.
Nummer 18: En bild från när du var liten.
Nummer 19: En bild från en konstig tid i ditt liv.
Nummer 20: Din nuvarande profilbild på facebook.

Planerar, planerar.

Sitter och snackar med min saknade tvilling. Evigheter sen vi sågs! Ska troligtvis åka ner till henne snart, så  hon får skjutsa mig på hennes moppe, och vi ska göra våra sjuka grejer vi gjorde förra sommaren. Hon är grym och jag älskar henne! GUD vad jag saknar henne.. Min lilla pluttis! Känns inte som jag har sommarlov. Kommer aldrig någonsin gå tillbaks till min skola, aldrig sitta i klassrummerna, aldrig ha dom roliga lektionerna med Ronnie. Jag tror jag aldrig har skrattat så mycket på en lektion på mina år i skolan. Det är helt sjukt hur mycket jag kommer sakna mina vänner jag har gått med! Ni är mina bästa. Sitter i alla fall och planerar Göteborg resan med Emma! Wiiiho. Min familj och hennes familj ska iväg i några dagar till Göteborg, gå på liseberg, shoppa osv! Naaaajs. Längtar ihjäl mig! Nu ska jag titta på Solsidan, hör av mig! 
Förra sommaren. I love you så himla mycket.

Gullunge♥


Gårdagen

Heeeellå! Blev ingen bloggning igår. Men blogg.se appen funkade inte på hela dagen. Var i alla fall i Eskilstuna och firade min lilla kusin som blev 3 år igår! Grattis igen min lilla pluttis. Där blev det massvis med fika, och tårta, och sen middag på kvällen! Ännu en dag med släkten. Och om 2 veckor kommer dom hit, för då blir jag 16! Kom hem runt 10, sen direkt när jag hade kommit hem så mötte jag Sara och vi gick en liten promenad och sen gick vi hem till mig och bara chillade och hade vårat lilla girltalk! Sen kollade vi på Skärgårdsdoktorn och somnade runt halv5. Vi var helt dödströtta när vi vaknade! Så idag har vi inte gjort något speciellt, chillat framför film och bara ätit som grisar! Sen har jag även hjälpt pappa att sätta fast mina speglar på min garderob! Vi är snart äntligen klara. Nu ligger jag och Sara i min säng och bara chillar. Blir en lugn kväll! Hoppas ni har haft en toppen dag, hör av mig!













Midsommar

Hallåå! Dålig upptadering, men jag har inte alls haft tid. Planerna blev inte som jag hade tänkt mig. Stannade hemma hela dagen. Känner mig fortfarande lite sjuk! I alla fall så har jag och pappa monterat ihop min garderob iprincip hela dagen + kvällen. Bara dörrarna kvar, som vi ska sätta ihop senare i veckan! Sen har vi käkat grillat, och massvis med mat, och har precis ätit lite jordgubbar med glass med mami och papi på balkongen. En dag med världens bästa föräldrar. Det behövdes! Imorgon åker vi till Eskilstuna för att fira min lilla kusin Gustav som blir 3 år! Grattis min pluttis. Nu ska jag titta på skärgårsdoktorn och sen försöka sova. Upp tidigt imorgon! Hoppas ni har haft en super bra midsommar. Hör av mig!

Tröstäta

Suttit på balkongen med mami och tjockat mig som en gris. Gått upp minst 5 kilo! Jag har värsta ångesten hur jag ska göra imorgon. Ska i alla fall lägga mig i sängen och kolla på Skärgårdsdoktorn och tröstäta. Vi hörs när jag är på bättre humör!
Jag saknar dig min ängel.

Solna Centrum!

Tjenamors! Känner mig rätt så seg idag. Somnade runt halv5 imorse med magont och allt var bara allmänt jobbigt. Men nu är det lite bättre i alla fall! Tur att jag hade min lilla Sara hos mig. Vi har för det mesta degat dom två timmarna vi har varit vakna. Nu ska vi gå ner till centrum ett tag, ta en fika och bara prata! Blir en chill torsdag för mig. Midsommarafton imorgon, får se vad jag hittar på. Lite ångest! Ha en toppen torsdag. Chaaaaio!

Nattkäk

Suttit helt ensam i köket och proppat i mig massvis med mat. Nu känner jag mig som en stor ballong och kan knappt gå. Saris sitter och pratar med någon snubbis! Ska tvinga henne att lägga på, så vi kan kolla på Skärgårdsdoktorn. Sitter och pratar med dator skärmen. Det får vara min nya kompis.. Han heter Rudolf! Gulligt. Nu ska jag sätta mig på balkongen och även försöka få Sara med mig! Hör av mig senare. 
Boxning på G!
 

Nummer 1: 5 fakta om mig själv.

1. Jag är livrädd för skräckfilmer och spökhus, osv.
2. Jag är nog den glömska och slarvigaste människan. 
3. Jag fyller om 18 dagar. längtarlängtarlängtar!
4. Jag har världens sämsta självförtroende.
5. Jag faller väldigt lätt för folk, v
ilket inte är så bra.

Nummer 1: 5 fakta om mig själv.
Nummer 2: En bild på din kompis som vet mest om dig.
Nummer 3: En viktig person i ditt liv.
Nummer 4: Du och någon av det motsatta könet.
Nummer 5: Dagens outfit.
Nummer 6: En låt som betyder mycket.
Nummer 7: 8 bekännelser.
Nummer 8: En bild på en tid du saknar.
Nummer 9: En gammal & ny bild på dig själv.
Nummer 10: En bild ifrån i somras.
Nummer 11: En bild på dig från i år och från förra året.
Nummer 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Nummer 13: Någon du inte har träffat på länge.
Nummer 14: En person du har kännt länge.
Nummer 15: En bild som får dig att le.
Nummer 16: En bild på dig och någon vuxen.
Nummer 17: En bild på dig och någon i din familj.
Nummer 18: En bild från när du var liten.
Nummer 19: En bild från en konstig tid i ditt liv.
Nummer 20: Din nuvarande profilbild på facebook.

Sundbyberg, Odenplan, möte.

Heeeellå! Min dag har varit super. Mötte Elin i Sundbyberg runt 2 tiden och vi gick till något super mysigt cafe' och satte oss där och bara pratade om allting från himmel och jord. Sen runt halv5 behövde jag åka iväg till Odenplan och möta mamma. Mötte henne vid spärrarna och vi skyndade oss till donken en snabbis, och sen gick vi till körskolan, och sen gick hon när det började, och där satt jag och lyssnade på en asrolig skåning som pratade i över 3 timmar. Vi fick 5 minuters paus, men jag gick aldrig upp. Och det ångrar jag verkligen! Mina ben är nästan av. Jaja! Intressant var det i alla fall. Kom precis hem därifrån och nu väntar jag på att Sara ska komma hit, och vi ska bara chilla och ha vårat lilla girltalk vi alltid har! Jag måste lägga mig i sängen ett tag, innan mina ben går av på riktigt. Chaio!

Iväg till Sundbyberg!

Godmorgon! Vaknade för en timme sen. Har även slängt i mig lite lunch, och om en timme ska jag möta Elin i Sumpan! Sen klockan 5 ska jag möta mamma vid Odenplan och någonstans där ska körskolan ligga. Sen ska jag lyssna när någon snubbe pratar i över 3 timmar. Åh! Sen ska jag träffa Sara dirket efter, om det blir som planerat! Så jag har rätt så mycket hela dagen. Vi hörs när jag är hemma! Ha en toppen onsdag. 

Filmfilmfilmtime!

Har precis kollat klart på hela första och andra säsongen av Solsidan. Nu ska jag kolla på sista skivan av Skärgårdsdoktorn och sen ska jag försöka kolla på några avsnitt av Eva och Adam innan jag somnar. Ska upp rätt så tidigt imorgon! Ska träffa min lilla Elin, vi ska väl bara kolla på någon film och prata! Ett tag sen vi sågs. Sen klockan 6 ska jag gå på ett möte som handlar om allting med att övningsköra. Får ju börja om mindre än en månad. Wiiiho! Nu ska jag borsta gaddarna och gosa ner mig i sängen och chilla! Vi hörs mera imorgon.

Lite av varje.












































Chill day.

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har verkligen inte orkat sätta mig framför datorn. Vaknade runt 12, och sen dess har jag bara ätit och kollat på Skärgårdsdoktorn. En gammal favorit! Har bara en skiva kvar, sen ska jag fortsätta kolla på Solsidan från igår. Har även laddat ner hela Eva och Adam säsongen. Så det blir mycket film för mig idag! Men det är en sån dag, när man är sjuk. Ska hinna duscha därimellan. Har precis käkat lite middag, och nu måste jag ta tag i mitt rum. Innan mamma blir galen på mig! Sen blir det film resten av kvällen. Hoppas ni har haft en toppen dag. Hör av mig!
Haha. Ja men det är ju bara att bjuda på sig själv!

Solsidan får mig på bättre humör.

Ligger och halvsover framför Solsidan. Jag vill skratta, men jag kan inte. Min mage gör så himla ont och speciellt min nacke. Kan knappt röra mig, ont i halsen, och pratar som en kråka. Ungefär! Ska ligga och deppa sönder tills jag somnar. Jag verkligen avskyr att vara sjuk. DET GÖR JAG! Imorgon skulle jag till sjukgymnasten, men jag har ingen aning om jag orkar åka ända till Vallentuna. Vill inte sätta min fot på dom där äckliga tågen igen. Aldrig mer! Hoppas ni har haft en betydligt bättre dag än vad jag har haft. Chaaaaio!
image description

Sista dagen med klassen!

Jag och min klass gick och grillade vid nakenberget efter skolavslutningen i torsdags, så det var sista grejen vi gjorde tillsammans! Tänkte dela med mig av lite bilder. Chaio!















































Tack för en underbar dag världens bästa klass! 9c♥

Sjukpuppa.

Godmorgon! Kom hem vid 11 igår. Tog så många huvudvärkstabletter jag kunde och gick och la mig. Har knappt sovit någonting inatt. Hostat iprincip hela natten! Tummen NER för det. Vaknade för en halvtimme sen, men jag orkar verkligen inte gå upp. Bra start på sommarlovet! Men idag blir det en chilldag för mig, sova och kolla på film hela dagen. Buuuh! Men igår var det i alla fall en trevlig dag, även fast jag låg i deras soffa hela dagen. Nu ska jag försöka fixa lite frukost om jag orkar, och sen kolla på massa filmer. Hör av mig senare!


Tummen ner!

Hallå! Blev väckt runt 10 imorse, sen klockan 11 åkte jag och mami och papi mot Linköping! Ligger i min systers lägenhet och mår inte alls bra. Hängig, och förskyld hostar och hostar! Ingen bra lördag för mig. Men jag överlever! Vi åkte hit för att hjälpa min syster och hennes pojkvän att flytta, så pappa och Marcus är just nu iväg och byter lite saker på Ikea! Sen kommer pappa hem med mat, jag är döööö hungrig! Nu ska jag chilla framför en film, kommer hem ganska så sent ikväll. Vi hörs då!

 


01.38 - Linköping imorgon!

Måste verkligen sova nu, vi hörs mera imorgon!
Balen i tisdags.

Tjena mitt bena - Första inlägget!

Hej alla som ser mitt första inlägg! Jag känner att jag byter blogg varenda månad, ungefär. Sisådär! Men jag har så svårt att bestämma mig vart jag ska blogga. Det här är allra sista gången jag byter, någonsin. 

Mitt namn är Camilla Österlund , en helt vanlig tej. Bor i Stockholm med min mami och papi. Min syster bor nämlingen i Linköping. Så vare med det! Gick ut grundskolan i torsdags, vilket var jobbigt och även skönt! Nu är grundskolan över och nu börjar mitt riktiga liv, med gymnasium och allt sånt! Längtar ihjäl mig. På fritiden så umgås jag med mina vänner, och sen ska jag försöka komma igång med träningen efter sommaren! Finns inte så mycket mer att säga. Lever ett helt vanligt liv som dom flesta. Vi hörs!


RSS 2.0